Tel: 0722 166 900

Chat on WhatsApp

Descoperă călătoria către autodepășire: Clubul Sportiv DRAGONII VLĂSIEI

Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei este o organizație care promovează karate-ul ca un mod de viață sănătos și benefic pentru toate vârstele. Clubul oferă antrenamente profesioniste și pregătire pentru competiții și nu numai, pentru toți membrii săi, indiferent de nivelul lor de experiență, având în acest sens avizul favorabil emis de Ministerul Sportului încă de la începutul anului 2023, urmată de afilierea la IFK România (International Federation of Karate, organizatie fondatoarea a KWU, respectiv Kyokushin World Union).
Karate-ul kyokushin practicat la antrenamente este o artă marțială japoneză care implică antrenamentul fizic, mental și spiritual (mai multe detalii – aici). În plus față de îmbunătățirea capacității fizice, karate-ul ajută la dezvoltarea mai multor discipline, a concentrării, a încrederii în sine și a respectului pentru ceilalți. Aceste calități pot fi utile nu numai în sport, ci și în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, clubul nu se concentrează numai pe performanță, ci și pe creșterea și dezvoltarea personală a fiecărui membru al său susținând o dezvoltare armonioasă și pașnică. Clubul a luat ființă la sfârșitul anului 2022 și reprezintă apogeul a peste 20 de ani de practică și exercițiu suținut!
Într-o lume în care stilul de viață sedentar și alimentația nesănătoasă sunt probleme tot mai mari, sportul și, în special, karate-ul kyokushin, pot aduce o schimbare pozitivă în viețile noastre. Participarea la activitățile clubului de karate Dragonii Vlăsiei este o modalitate excelentă de a începe un stil de viață activ și sănătos și de a descoperi beneficiile acestui sport minunat.

Misiunea și valorile C.S. Dragonii Vlăsiei

În inima artelor marțiale moderne se află un club care emană putere, dăruire și perseverență – clubul de Karate Kyokushin, Dragonii Vlăsiei. Misiunea noastră este de a cultiva și promova valorile autentice ale acestei arte străvechi, oferind o platformă pentru dezvoltarea personală și spirituală a tuturor membrilor noștri, indiferent de vârstă sau grad de experiență.
Inspirăm și educăm comunitatea pentru a excela atât în arta marțială Kyokushin Karate, cât și în dezvoltarea personală, promovând un stil de viață sănătos, disciplină și respect reciproc într-un mediu care încurajează excelența sportivă și creșterea personală.

La Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei, ne ghidăm prin trei valori fundamentale care ne definesc:

DISCIPLINĂ – Punem mare accent pe disciplina mentală și fizică. Prin antrenamentele noastre intense și riguroase, ne învățăm membrii să-și dezvolte voința și să-și depășească limitele. Într-un mediu respectuos și motivant, îi încurajăm pe toți să-și dezvolte un program personal de autodisciplină care să se răsfrângă în toate aspectele vieții lor.

RESPECT – Respectul față de sine, față de alții și față de tradițiile artelor marțiale reprezintă o piatră de temelie în clubul nostru. Ne tratăm toți membrii cu respect și stimă, indiferent de nivelul lor de experiență. Senseii noștri sunt modele de integritate și transmit importanța respectului în relația cu ceilalți și cu sine însuși.

DETERMINARE – Suntem dornici să ne depășim limitele și să atingem noi înălțimi. Ne încurajăm reciproc să ne stabilim obiective ambițioase și să depunem efortul necesar pentru a le atinge. În fiecare antrenament, în fiecare competiție și în fiecare aspect al vieții noastre, ne străduim să fim determinați și perseverenți.

Cu toții suntem Dragonii Vlăsiei – o comunitate unită de luptători care inspiră și se inspiră reciproc. În fiecare zi, îmbinăm tradiția artelor marțiale cu valorile noastre și ne susținem în căutarea dezvoltării și excelenței personale. Alătură-te nouă și descoperă puterea și înțelepciunea care se ascund în tine.

Dragonii Vlăsiei  – unde se nasc adevărații campioni!

Valorile Clubului Sportiv Dragonii Vlăsiei
Excelență – Ne angajăm să atingem cele mai înalte standarde în pregătirea și performanța noastră sportivă.
Comunitate – Valorizăm și cultivăm un sentiment de apartenență și sprijin reciproc între membrii noștri.
Integritate – Acționăm cu onestitate și transparență, respectând regulile și etica sportivă.
Perseverență – Ne educăm membrii să persevereze în fața provocărilor, dezvoltând tărie mentală și reziliență.
Sănătate și Wellness – Promovăm un stil de viață sănătos care integrează activitatea fizică regulată și bunăstarea mentală.

CINE SUNT DRAGONII VLĂSIEI?

Dragonii Vlăsiei reprezintă o echipă de luptători în adevăratul sens al cuvântului. Prin efort și performanță, acești dragoni se ridică de la stadiul de simpli elevi, transformându-se în adevărați sportivi cu aspirații înalte. De la începuturile lor modeste, acești tineri determinați și dedicați învață mereu, dobândind săptămână de săptămână competențe noi care îi ajută să evolueze și să se dezvolte într-un mod remarcabil.

Cu fiecare antrenament susținut, Dragonii Vlăsiei devin din ce în ce mai puternici și mai siguri pe ei înșiși. Fiecare mișcare este atent studiată și perfecționată, iar rezultatele se reflectă în performanțele lor excepționale. De-a lungul timpului, acești luptători vor deveni adevărați specialiști în arte marțiale, iar pasiunea și dedicarea lor în acest domeniu devin evidente pentru toți cei din jur.

Fiecare antrenament este o provocare, dar Dragonii Vlăsiei o abordează cu determinare și curaj. În sala de antrenament, spiritul lor competitiv se aprinde și fiecare exercițiu este abordat cu o voință de fier. Prin tehnică, rezistență și strategie, acești luptători își depășesc limitele și reușesc să obțină rezultate remarcabile.

Echipa Dragonilor Vlăsiei este un exemplu de camaraderie și unitate. Fiecare membru al echipei se susține reciproc, iar antrenorii lor talentați și experimentați le oferă îndrumare și încurajare. Într-un mediu atât de stimulant, fiecare luptător se dezvoltă atât din punct de vedere fizic, cât și mental, devenind un adevărat dragon în adevăratul sens al cuvântului.

Dar a deveni un Dragon al Vlăsiei nu este doar despre performanțe sportive excepționale. Este despre descoperirea propriei forțe interioare, despre depășirea obstacolelor și despre încrederea în propria persoană. Este despre dezvoltarea disciplinelor și a valorilor etice, despre respect și fair-play.

Așadar, hai și tu alături de noi și devino și tu un adevărat dragon! Indiferent de vârstă sau nivel de pregătire, în echipa dragonilor Vlăsiei vei găsi un loc în care vei crește și te vei transforma într-un luptător demn de admirat. Vei dobândi abilități noi, vei învăța să te adaptezi la provocări și vei descoperi că limitele tale sunt doar un punct de plecare către noi înălțimi.

CE OFERIM SPORTIVILOR?

Lucrurile cu adevărat importante se petrec în realitate nu pe internet!
Îți oferim o metodă unică de antrenament prin care tu poți deveni mai puternic, să fii capabil să îți controlezi emoțiile și să îți depășești fricile. Spre deosebire de o sala oarecare, în cadrul clubului nostru sportiv beneficiezi de profesori dedicați și acreditați asftel încât să fii în permanență în siguranță. Putem să spunem că este aproape de ipostaza de a avea un personal trainer, dar în cadrul unui curs colectiv, eșalonat pe grupe de vârstă și vechime, oferind astfel membrilor noștri:

Alătură-te călătoriei noastre

RECENZII

O echipă profesionistă, instructori dedicați și implicați, unde elevii au posibilitatea de a se dezvolta atât pe plan sportiv cât și emoțional! Vă mulțumim!
Matei Andrei
Copii sunt foarte încântați de orele de karate. Așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească la sală cu Sensei. Exersează și acasă ceea ce învață la sală. Plus ca s-au schimbat în bine, în ceea ce priveste atitudinea, responsabilitatea și implicarea în ceea ce au de făcut zilnic (atât la școală, cât și acasă). Recomand cu drag clubul și profesorii acestuia!
Angelica A.
Karate Kyokushin este un sport care îi educa și ii construiește pe cei cei mici, dar și pe cei mari să depășească obstacole de orice fel. Când atmosfera e prietenoasă și ești ghidat să continui chiar și când dai de greu, indiferent că ești copil sau adult, începi să vezi rezultatele, iar disciplina devine obișnuință. Pe cât de multă energie pui în exerciții, pe atât de multă primești la finalul antrenamentelor. Mulțumim, Dragonii Vlasiei!
Cristina D.

Antrenori și instructori

Centre de antrenament

LUNI și MIERCURI
Grădina Şevaletelor – Str. Sf. Ecaterina 11

Gr. începători 18:30 – 19:25
Gr. medii și avansați 19:30 – 20:45

MARȚI și JOI
Școala Uruguay – Str. Virgiliu 40

Gr. începători 18:30 – 19:25

MARȚI și JOI
Școala Atlanthea – Str. Str. Nuvelei 3-5

Gr. începători 18:00 – 19:00 (marți)
Gr. începători 19:00 – 20:00 (joi)

LUNI și MIERCURI
Școala nr.1, Dascălu, Ilfov – Str. Victoriei 99

Gr. începători 14:00 – 15:15

01. PROGRAMEAZĂ-TE LA UN ANTRENAMENT

Primul pas este cel mai important. Nu lasă pe mâine ce poți face acum! 0722.166.900

02. FĂ CUNOȘTINȚă CU VIITORII TĂI COLEGI

Un colectiv cu valori morale sănătoase este deosebit de important în vederea dezvoltării unui caracter frumos.

03. CADOU: ECHIPAMENT DE CALITATE

La înscriere toți elevii au posibilitatea de a beneficia de echipament gratuit: kimono și centură.

04. DISCOUNT PENTRU FAMILIE

Sunteți frați sau rude de gr.1? Familiile beneficiază de reducere.

Alătură-te Clubului Sportiv Dragonii Vlăsiei

Karate kyokushin

Învață una dintre cele mai eficiente metode de a-ți dobândi toate calitățile necesarii luptei cu viața.

Echipament GRATUIT

Ținuta la antrenamente este kimonoul. Calitatea lui este foarte importantă pentru a avea mintea liberă de distrageri.

Dezvoltare armonioasă

Toate exercițiile sunt atent alese astfel încât să benficiezi de tot ce este mai bun pentru corpul tău.

1,000 +

Elevi instruiți

10,000 +

Ore de antrenament

100,0000 +

Zâmbete primiteParteneri:Scoala de arte frumoase - Celestial concept - music and more

un loc ideal pentru aniversarea copilului tau

IFK ROMANIA

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București

Ministerul Sportului