Astăzi 18 Noiembrie 2023, pasiunea și dedicarea s-au transformat în realizări remarcabile la examenul de grad în karate kyokushin.
Cu toate că vremea nu a fost tocmai prietenoasă, spiritele au fost încălzite de sportivii noștri dedicați și bine pregătiți. Cu determinare și curaj, aceștia și-au însușit pe deplin tehnicile și procedeele învățate în cadrul antrenamentelor săptămânale, sub atenta îndrumare a senseiului nostru, Damian T.V. Deheleanu.
Pe parcursul celor aproximativ două ore și jumătate de evaluare, elevii au demonstrat nu doar abilități tehnice remarcabile, ci și o atitudine de învingători adevărați. Cu succes și mândrie, au arătat că sunt pregătiți să avanseze în grad, demonstrând motivație și entuziasmul de a deveni adevărați Dragoni ai Vlăsiei.
Această zi va rămâne în istoria Clubului Sportiv Dragonii Vlăsiei ca un moment de triumf și perseverență. Felicitări tuturor participanților, precum și echipei de profesori pentru efortul depus și pentru că au ghidat cu înțelepciune acești viitori campioni!
Nu în ultimul rând mulțumim Primăriei Sector 1 și Școlii Gimnaziale Uruguay pentru suportul permanent al karate-ului kyokushin!
OSU!Parteneri:un loc ideal pentru aniversarea copilului tau

Despre Damian Deheleanu

Scoala de arte frumoase - Celestial concept - music and more

IFK ROMANIA

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București

Ministerul Sportului