Vrei să fii puternic?

Considerat a fi cel mai respectat, eficient și realist stil de arte marțiale din lume, folosind o metodă unică de antrenament, își propune să educe practicanții în lumina disciplinei, perseverenței și Spiritului. Clubul Sportiv DRAGONII VLĂSIEI beneficiază de o experiență de peste 20 de ani de practică și peste 10 de predat.

Onorează tradiția noastră:
Înscrie-te pentru un abonament de trei luni și vei primi, ca semn al aprecierii noastre, un kimono și o centură, oferite ca dar de bun venit.

Pregătirea Dragonilor
are loc în 4 săli de antrenament:

• Grădina Șevaletelor în Piața Unirii (1)

• Sala de Sport a Școlii Uruguay lângă Calea Plevnei (2)

• Incinta școlii primare “Atlanthea”
aproape de Parcul Bazilescu (3)

• Sala de Sport a Școlii nr.1 din Dascălu,
lângă Autostrada A3 (4)

În fiecare dintre acestea este o oportunitate de a învăța, de a crește și de a inova, împreună.
(detalii despre orar și adresă exactă – mai jos)

Primul antrenament este GRATUIT!
Rezervă-ți locul acum la numărul de telefon afișat mai jos.

Recenzii

Descoperă experiențele membrilor noștri și vezi cum karatele kyokushin a influențat viețile lor:

Copii sunt foarte încântați de orele de karate. Așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească la sală cu Sensei. Exersează și acasă ceea ce învață la sală. Plus ca s-au schimbat în bine, în ceea ce priveste atitudinea, responsabilitatea și implicarea în ceea ce au de făcut zilnic (atât la școală, cât și acasă). Recomand cu drag clubul și profesorii acestuia!
Angelica A.
O echipă profesionistă, instructori dedicați și implicați, unde elevii au posibilitatea de a se dezvolta atât pe plan sportiv cât și emoțional! Vă mulțumim!
Matei Andrei

Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei:

Descoperă Karatele ca un mod de viață sănătos pentru toate vârstele

Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei este mai mult decât o simplă școală de karate – suntem o comunitate dedicată promovării unui stil de viață sănătos, echilibrat și benefic pentru toate vârstele. De-a lungul timpului, am crescut și am format generații de practicanți de karate kyokushin care au învățat nu doar tehnici de luptă, ci și valori esențiale precum disciplina, respectul, perseverența și autocontrolul (mai multe detalii despre noi, misiunea și valorile noastre – aici).

Dragonii se antrenează în 4 săli de antrenament:
București în sectorul 1 și sectorul 4, dar și în Ilfov.

 

Locația nr.1: Incinta “Grădina Șevaletelor

Amplasată vibrant în inima Pieței Unirii, această sală te așteaptă cu tot ce ai nevoie pentru a te antrena și a te dezvolta în Karate Kyokushin. Pentru detalii suplimentare și indicații de acces, vizitează această pagină.
Str. Sfânta Ecaterina nr.11, Sector 4 – Reper: Piața Unirii, în spatele restaurantului Horoscop

Luni și Miercuri: începători 18:30 – 19:25; medii și avansați 19:30 – 20:45

*****

Locația nr.2: Sala de Sport a Școlii Uruguay 

Situată strategic lângă Calea Plevnei, această sală oferă un mediu ideal pentru antrenamentele tale Kyokushin. Pentru detalii suplimentare și indicații de acces, vizitează această pagină.
Str. Virgiliu 40, Sector 1 – Reper: Calea Plevnei sau Spitalul Militar.
Marți și Joi: începători 18:30 – 19:25

*****

Locația nr.3: Incinta școlii primareAtlanthea

Poziționată ideal lângă Parcul Bazilescu, această sală îi așteaptă pe toți care stau în zona de nord a Capitalei să se antreneze în artă karate kyokushin. Pentru detalii suplimentare și indicații de acces, vizitează această pagină.
Str. Nuvelei 3-5, Sector 1 București – Reper: Teatrul MASCA.

Marți: începători 18:00 – 19:00.
Joi: începători 19:00 – 20:00.

*****

Locația nr.4: Sala de Sport a Școlii nr.1 – Dascălu

Situată strategic lângă Autostrada A3, între Ștefănești și Moara Vlăsiei, această sală este un punct de întâlnire pentru pasionații de Karate Kyokushin. Oferă condiții ideale pentru practicanți de toate nivelurile. Pentru detalii suplimentare și indicații de acces, vizitează această pagină.
Str. Victoriei 99, Dascălu, Ilfov – Reper: centrul localității.
Marți și Joi: începători 14:00 – 15:15.

Karate-ul – Mai mult decât o artă marțială

Karate-ul este mult mai mult decât o simplă artă marțială. La Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei, îl promovăm ca un mod de viață sănătos și benefic pentru toate vârstele. Indiferent dacă ai 5 ani sau 50 de ani, karate-ul are ceva special de oferit fiecărei persoane care decide să îl exploreze.

Beneficiile practicării Karate-ului

1. Dezvoltarea fizică

Karate-ul este o activitate fizică intensă, care implică antrenament cardiovascular, forță musculară, flexibilitate și coordonare. În timp ce te antrenezi, îți vei îmbunătăți condiția fizică generală și îți vei construi o bază solidă pentru un stil de viață activ și sănătos.

2. Dezvoltarea mentală

Disciplina este una dintre cele mai importante valori pe care le promovăm la Dragonii Vlăsiei. Karate-ul învață respectul pentru tine însuți și pentru ceilalți, precum și autocontrolul și concentrarea. Aceste abilități te vor ajuta în toate aspectele vieții tale.

3. Dezvoltarea socială

La Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei, nu doar practici karate, ci și te alături unei comunități. Aici vei întâlni oameni cu interese comune, vei lega prietenii de o viață și vei învăța să lucrezi în echipă pentru a atinge obiectivele comune.

4. Sănătate pe termen lung

Karate-ul nu este doar o activitate pentru prezent; este o investiție în sănătatea ta pe termen lung. Prin menținerea unei vieți active și prin dezvoltarea abilităților fizice și mentale, te vei bucura de o stare de bine și de sănătate de invidiat.

🥋Karate pentru toate vârstele

La Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei, suntem mândri să primim practicanți de toate vârstele. Avem clase specializate pentru copii, adolescenți și adulți. Nu contează dacă ai început să practici karate de curând sau dacă ești un veteran experimentat – avem un program pentru tine.

🥋 Karate pentru copii

Pentru cei mici, karate-ul este o modalitate excelentă de a dezvolta disciplina, concentrarea și abilitățile sociale. Copiii noștri învață principiile de bază ale karate-ului într-un mediu sigur și distractiv, sub îndrumarea atentă a instructorilor noștri experimentați.

🥋Karate pentru adolescenți

Pentru adolescenți, karate-ul oferă o oportunitate de a se angaja într-o activitate constructivă și de a dezvolta încrederea în sine. În plus, adolescenții noștri se bucură de oportunitatea de a se antrena alături de alți tineri cu interese similare.

🥋 Karate pentru adulți

Nu există o vârstă limită pentru a începe să practici karate-ul. Adulții noștri descoperă beneficiile sale fizice și mentale și se alătură comunității noastre pentru a-și atinge obiectivele personale.

🥋 Experiențe de neuitat

La Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei, nu facem doar karate – trăim karate-ul. Organizăm evenimente speciale, competiții, tabere de antrenament și excursii care transformă această călătorie într-o experiență de neuitat. Nu te aștepta doar la antrenamente plictisitoare – așteaptă-te la aventuri palpitante și surprize plăcute pe tot parcursul anului.

Înscrie-te astăzi!

Nu aștepta să începi o viață mai sănătoasă și mai echilibrată. Alătură-te Clubului Sportiv Dragonii Vlăsiei și descoperă cum karate-ul poate deveni modul tău de viață preferat. Completează formularul de înscriere sau contactează-ne pentru mai multe informații.

Alătură-te comunității noastre și fii parte din familia Dragonilor Vlăsiei. Începe astăzi o călătorie care îți va schimba viața!



Parteneri:



Scoala de arte frumoase - Celestial concept - music and more

un loc ideal pentru aniversarea copilului tau

IFK ROMANIA

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București

Ministerul Sportului