Weekend plin de energie și Arte Marțiale la Iași!
Ce weekend minunat am avut! Cu entuziasm, ne-am urcat în tren spre Iași, răspunzând invitației lui Sensei Florin Budeanu. Am participat la un antrenament comun, încununat de un sparring de excepție, “Toratoshi SPARRING CHALLENGE 8” organizat impecabil.
A fost o bucurie să ne exersăm tehnicile de luptă alături de alți 106 sportivi talentați și disciplinați, din 6 cluburi diferite, ajungând la un total impresionant de 112 participanți.
Felicitări tuturor pentru determinarea arătată! Copiii au parcurs 30 de reprize intense, în timp ce cadetii, juniorii și seniorii au impresionat cu 100 de reprize! Da, ați citit bine, o sută!
Practicând Kyokushin și întâlnindu-ne cu practicanții de Isshinryu, ne-am dat seama că în mod aparent suntem “ramuri” diferite, dar hrănite de același “copac” al spiritului marțial, împărtășind o rădăcină comună de respect și dedicare.
Mulțumim încă o dată lui Sensei Florin Budeanu, președintele Clubului Sportiv Toratoshi și al Federatiei Române de Karate Isshinryu și Kobudo, pentru ospitalitatea extraordinară și pentru această frumoasă oportunitate de a ne împărtăși reciproc experiențe alături de celelalte cluburi participante: C.S. Phoenix, Sanshinkai Dojo, C.S. Mizu No Senshi și Dojo Master.
Și nu în ultimul rând, călătoria cu trenul a fost un moment perfect pentru a ne bucura de frumusețea liniștită a peisajelor românești.
OSU!Parteneri:Scoala de arte frumoase - Celestial concept - music and more

un loc ideal pentru aniversarea copilului tau

IFK ROMANIA

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București

Ministerul Sportului