9 Decembrie 2023, a fost o zi deosebită pentru noi, plină de emoții, trăiri intense și momente de dăruire autentică, la “Cupa Dragonului de Iarnă”- ediția întâi, eveniment sportiv care are ca scop acomodarea sportivilor noștri cu atmosfera competițională și nu în ultimul rând, selecționarea sportivilor care vor reprezenta Clubul nostru la competițiile naționale și internaționale de peste an.
În ciuda vremii reci, am reușit să aprindem rapid flacăra competiției, demonstrând adevărata noastră față, aceea de adevărați campioni dornici de întrecere sportivă.
Meciurile tensionante au fost marcate de un talent remarcabil, admirat de antrenori, părinți și arbitri. Cu toții ne-am implicat cu pasiune, transformând o zi obișnuită de Decembrie într-un eveniment memorabil.
Dorim să transmitem felicitări tuturor celor implicați în această zi specială și să adresăm mulțumiri părinților, care ne-au susținut necondiționat.
Aducem de asemenea următoarele mulțumiri:
– colectivului de organizare pentru implicarea în rezolvarea tuturor sarcinilor.
– echipei de arbitri pentru sârguința în însușirea și aplicarea noțiunilor de arbitraj.
– doamnei doctor Natalia Pătrașcu – medicul evenimentului.
– Asociația Culturală Celestial ( www.facebook.com/celestial.concept ) – pentru profesionalismul în realizarea sonorizarii prezentului eveniment. Urăm pe această cale mult succes cu noile cursuri de dezvoltare personală prin muzică și prin canto -> www.celestial-concept.ro/programeaza-te
– Grădina Şevaletelor ( www.facebook.com/GradinaSevaletelor ) – gazda noastră unde sportivii se pregătesc intens și locul unde se organizează cele mai frumoase zile de naștere pentru copii.
– Sempre Sano Catering ( www.facebook.com/sempresano.catering ) – pentru sprijinul necondiționat acordat clubului, dar și pentru gustarea dulce de la sfârșitul competiției.
– Școală Gimnazială Uruguay – a 2-a noastră gazdă, pentru condițiile de excepție în care am desfășurat acest inedit eveniment.
– Primăriei Sectorului 1 – pentru sprjinul acordat în organizarea de evenimente sportive ce au un mare impact pozitiv în dezvoltarea tinerelor generații.

În concluzie, “Cupa Dragonului de Iarnă” a Clubului Sportiv Dragonii Vlăsiei nu a fost doar o competiție internă, ci o etapă importantă de evoluție pentru fiecare membru în parte.
Felicitări tututor!

Osu!
Echipa Clubului Sportiv Dragonii VlăsieiParteneri:Scoala de arte frumoase - Celestial concept - music and more

un loc ideal pentru aniversarea copilului tau

IFK ROMANIA

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București

Ministerul Sportului