Un eveniment de o importanță deosebită în viața fiecarui club sportiv este legitimarea sportivilor. Astfel această activitate oferă ocazia de a crea o comunitate unită și de a solidifica angajamentul fiecărui membru în cadrul Clubului Sportiv de Karate Kyokushin Dragonii Vlăsiei. Este un moment în care valori precum disciplina, respectul și responsabilitatea sunt aduse în prim-plan, reprezentând piloni fundamentali în dezvoltarea și evoluția fiecărui sportiv.

Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei invită toți sportivii să ofere un exemplu demn de urmat pentru ceilalți. Cu toții suntem parte a unei familii unite prin pasiunea pentru karate, iar legitimarea este momentul în care întreaga noastră comunitate prinde viață.

Încheiem cu un îndemn către fiecare sportiv de a aduce cu sine determinarea și respectul pe care le-a dezvoltat în timpul antrenamentelor în toate activitățile la care acesta va participa de acum încolo. Fiecare astfel de moment va contribui la consolidarea valorilor noastre și va crea amintiri de neuitat. Înțelegem importanța acestui eveniment și suntem mândri să fim martorii evoluției și dedicării voastre.Parteneri:Scoala de arte frumoase - Celestial concept - music and more

un loc ideal pentru aniversarea copilului tau

IFK ROMANIA

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București

Ministerul Sportului