Grădina Șevaletelor a inaugurat cu succes prima tabără din sezonul estival, desfășurată în perioada 3-7 iulie 2023, la frumosul Conac Sfânta Elena din comuna Berevoești. Acest eveniment special a fost marcat de o serie de activități interactive, care au adus bucurie și entuziasm tuturor participanților.
Tabăra a oferit o varietate de experiențe captivante, printre care putem aminti: karate, self-defence, școala căderii, motricitate, dans, atelier culinar, plimbări cu căruța, plimbări la râu, jocuri, concursuri și cursuri de bune maniere. Fiecare activitate a fost gândită să încurajeze dezvoltarea personală, să îmbunătățească abilitățile fizice și să ofere oportunitatea de a experimenta noi modalități de exprimare artistică și socială. Participanții au avut șansa de a învăța tehnici de autoapărare, de a se antrena în arta căderii sigure, de a-și dezvolta coordonarea motrică și de a explora grandoarea dansului. De asemenea, s-au pus accent pe bunele maniere, promovând importanța respectului și a comportamentului adecvat în societate.
Natura și vremea frumoasă au fost esențiale în desfășurarea activităților. Cadrele pitorești și aerul curat au creat un mediu perfect pentru aprofundarea experiențelor taberei. Pe lângă activități, participanții au avut parte de momente relaxante și bucuria focurilor de tabără, înconjurați de mâncăruri delicioase.
Un aspect remarcabil al taberei a fost participarea senseiului Clubului Dragonii Vlăsiei, Damian T.V. Deheleanu. Expertiza sa în domeniul artelor marțiale a adus o contribuție valoroasă, supervizând o mare parte din activitățile sportive din program și oferind îndrumare și inspirație tuturor participanților.
În mod evident, evenimentul nu ar fi fost posibil fără implicarea desăvârșită a organizatorului principal, Raluca Petrica. Angajamentul și atenția sa deosebită au contribuit în mare măsură la succesul taberei. Raluca Petrica merită recunoștința noastră pentru grijă și dedicare în organizarea unui eveniment atât de reușit, căreia îi mulțumim din nou pe această cale.
Grădina Șevaletelor și Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei promit să continue oferirea de evenimente captivante și memorabile. Îi îndemnăm pe toți cei interesați să rămână la curent cu următoarele activități organizate de cele două entități. Indiferent dacă sunteți pasionați de sport, artă sau dezvoltare personală, veți găsi cu siguranță evenimente care să vă inspire și să vă ofere momente deosebite în compania noastră.Parteneri:Scoala de arte frumoase - Celestial concept - music and more

un loc ideal pentru aniversarea copilului tau

IFK ROMANIA

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București

Ministerul Sportului