Sărbătorim o superbă reușită a Senseiului Damian Deheleanu!
În acest week-end, sensei Damian T.V. Deheleanu, nefiind alergator, a dovedit că nimic nu este imposibil pentru spiritul de luptător al Clubului Sportiv Dragonii Vlăsiei! Acesta, a participat cu mândrie la Carpathia Trails, un traseu dificil de 23 km, și a triumfat cu dăruire, putere fizică și un mental de fier!
Ne mândrim să vă prezentăm această performanță extraordinară, care inspiră și motivează fiecare membru al clubului nostru.
Aplauze și felicitări sincere pentru sensei Damian!
Dacă și tu vrei să faci parte din această familie plină de curaj și ambiție, te așteptăm cu brațele deschise! La clubul nostru, vei învăța nu doar tehnici de luptă, ci și valori precum disciplina, respectul și spiritul de echipă.
Hai alături de noi și să începem o călătorie epică către atingerea potențialului tău maxim! Fie că ești începător sau experimentat, avem profesori pasionați și dedicați, gata să te susțină în fiecare pas. Împreună vom deveni adevărați Mici Dragoni!
Nu rata șansa de a face parte din această comunitate extraordinară! Înscrie-te acum la clubul nostru și descoperă puterea și încrederea din interiorul tău, așa cum au făcut-o și eroii noștri!Parteneri:Scoala de arte frumoase - Celestial concept - music and more

un loc ideal pentru aniversarea copilului tau

IFK ROMANIA

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București

Ministerul Sportului