Centura albă este prima centură pe care o primești în Karate Kyokushin și simbolizează începutul călătoriei tale în această artă marțială. Această centură este acordată la începutul antrenamentelor și este purtată de către toți începătorii.
Centura albă este un simbol al purității și al cunoașterii limitate a tehnicii de bază. La început, focusul principal este pe dezvoltarea mișcărilor de bază, cum ar fi blocările, lovituri cu mâinile și picioarele și poziția corectă a corpului. Aceste mișcări sunt esențiale pentru a dezvolta o tehnică corectă și o bază solidă în arta Kyokushin.
Pentru a avansa la centura următoare, elevul trebuie să treacă un examen de grad, care va testa abilitățile sale în Kyokushin Karate. Examenul poate varia în funcție de școala de arte marțiale și de cerințele specifice ale instructorului. De obicei, examenul implică o demonstrație a mișcărilor de bază, precum și un test de luptă cu un alt student sau un instructor.
Obținerea centurii albe în karatele Kyokushin este un început important în drumul spre dezvoltarea abilităților de luptă și al înțelegerii mai profunde a acestei arte marțiale. Deși centura albă poate părea inițial un obiectiv modest, reprezintă o bază solidă pentru viitoarele realizări în Kyokushin. Este important să fii pregătit să muncești din greu și să fii dedicat practicii înainte de a putea avansa la niveluri mai înalte.

© Copyright Dragonii VlăsieiParteneri:Scoala de arte frumoase - Celestial concept - music and more

un loc ideal pentru aniversarea copilului tau

IFK ROMANIA

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București

Ministerul Sportului